opc_loader

Wensenlijst

Op de hoogte blijven van onze nieuwste collecties en acties? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

ALIX The Label

ALIX The Label

ALIX The Label
“Boho chic with a rough edge” .

Ik ben zoals elke vrouw: wispelturig, en ongrijpbaar. Ik houd van oud en ook van nieuw, ik houd van stoer maar ook van sexy. Ik houd van sportief maar ook van vrouwelijk. Mijn collectie is compact maar bestaat uit alle “key-items” die ik in mijn garderobe wil. Alle items zijn makkelijk  te mixen en matchen en de collectie wordt  helemaal compleet gemaakt met mooie “musthave” tassen en vernieuwende, opvallende sieraden.

Hoogwaardige kwaliteiten en goede prijzen zijn  de ”key-points” in mijn collectie.

Ik voel me thuis in het midden segment maar voel me  ook niet ongemakkelijk in het hoogsegment.

X Alix

Artikel 1 tot 14 (van de 14 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 14 (van de 14 artikelen). Resultaat:1