opc_loader

Wensenlijst


           SALE                     Kortingscode
50% KORTING     SALE50
*m.u.v. sieraden                 

ALIX The Label

ALIX The Label
“Boho chic with a rough edge” .

Ik ben zoals elke vrouw: wispelturig, en ongrijpbaar. Ik houd van oud en ook van nieuw, ik houd van stoer maar ook van sexy. Ik houd van sportief maar ook van vrouwelijk. Mijn collectie is compact maar bestaat uit alle “key-items” die ik in mijn garderobe wil. Alle items zijn makkelijk  te mixen en matchen en de collectie wordt  helemaal compleet gemaakt met mooie “musthave” tassen en vernieuwende, opvallende sieraden.

Hoogwaardige kwaliteiten en goede prijzen zijn  de ”key-points” in mijn collectie.

Ik voel me thuis in het midden segment maar voel me  ook niet ongemakkelijk in het hoogsegment.

X Alix

Artikel 1 tot 66 (van de 66 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 66 (van de 66 artikelen). Resultaat:1