opc_loader

Wensenlijst

Op de hoogte blijven van onze nieuwste collecties en acties? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Freebird

Freebird

Voor die eerste zomerse dag is er de luchtige jurk met het vrolijke printje dat al maanden in je kast hangt. Voor de bruiloft van je beste vriendin is er de zwierige cocktailjurk en voor het belangrijke sollicitatiegesprek is er die zakelijke jurk met stijlvolle snit. Bij elke belangrijke gebeurtenis en elk bijzonder moment past een unieke jurk. Freebird is er voor jou, tijdens elk iconisch moment en voor elke mood met dé perfecte jurk.

Freebird is een kledinglabel dat gevestigd en gecreëerd is in Amsterdam. Het maakt onderdeel uit van Blosh Fashion Group B.V. Blosh is al 20 jaar een van de grootste fashion distributeurs van Nederland en huist merken als Simple the Brand, Bianco en American Vintage. In 2007 startte Blosh met het ontwerp van kledinglabel Aaiko. In een paar jaar is Aaiko uitgegroeid tot een geliefd merk onder influencers en BN’ers. Maar Blosh stopte hier niet, en combineerde hun jarenlange ervaring en frisse kijk op de mode industrie, tot een geheel nieuw concept; een label speciaal voor jurkjes. In 2016 brachten zij het label Freebird op de markt. Freebird was meteen een succes en is inmiddels een van de snelst groeiende merken van Europa met meer dan 400 verkooppunten en een succesvolle eigen webshop. Fashionista’s als Vivian Hoorn, Jessie Jazz en Maan zijn al in een Freebird gespot!

Alle ontwerpen voor Freebird worden in eigen huis gemaakt en zijn geïnspireerd op de Nederlandse vrouw. Alhoewel Freebird verschillende stijlen belichaamt, kenmerkt elke jurk zich door rijke stoffen en kleurrijke materialen. Onze ontwerpsters reizen de hele wereld over op zoek naar de perfecte stof en de nieuwste trends.

Artikel 1 tot 45 (van de 45 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 45 (van de 45 artikelen). Resultaat:1