opc_loader

Wensenlijst

Op de hoogte blijven van onze nieuwste collecties en acties? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Ivm met COVID is het momenteel erg druk bij PostNL. Het kan dus iets langer duren voordat je jouw order ontvangt. Onze excuses hiervoor! Wij verzenden de orders op de doordeweekse dagen en op zaterdag (tijdens openingstijden) altijd direct dezelfde dag. Als wij de pakketen over dragen aan PostNL kunnen wij helaas niets meer doen aan deze vertraging. Wij hopen daarom op uw begrip hiervoor. Wij waarderen alle bestellingen namelijk extra in deze tijd! Mocht je het toch te lang vinden duren stuur ons een berichtje of mail ons.

Verzenden

Heeft u op werkdagen voor 16:00 uur besteld? Dan wordt deze bestelling dezelfde dag nog verzonden! Bestellingen die in het weekend worden geplaatst zullen op dinsdag door ons worden verstuurd. Wij streven ernaar dat u uw pakketje altijd binnen 1-2 dagen (Nederland) in huis heeft! Zodra wij uw pakketje verzonden hebben krijg u van ons een verzendbevestiging (LET OP het kan voorkomen dat deze in de Spam terecht komt, geen mail ontvangen check dit dan even!). Woont u in België? Dan wordt uw pakketje binnen 3-4 dagen geleverd. 

Het artikel moet normaal gesproken binnen 1-2 werkdagen (Nederland) en 3-4 dagen (België) na betaling binnen zijn, maar ook wij zijn afhankelijk van de bezorgdienst. In een enkel geval heeft de post wel eens vertraging en kan het mogelijk enkele dagen duren voordat je bestelling binnen is. 

Bij bestellingen vanaf €75,- binnen Nederland versturen wij kosteloos. Voor bestellingen onder de €75,- euro rekenen wij € 4,95 verzendkosten voor Nederland. Bij bestellingen onder de € 100,- in België rekenen wij €9,-
LET OP: Kies je voor een avondlevering of alleen bij aangegeven adres bezorgen dan betaal je een meerprijs voor het verzenden.