opc_loader

Wensenlijst

Op de hoogte blijven van onze nieuwste collecties en acties? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

LOT Boutique SEMJewels.com
De webshop SEM Jewels is sinds november 2015 uitgebreid met LOT Boutique.

LOT Boutique is een sieraden en mode Boutique gelegen in de gezellige Pannekoekstraat te Rotterdam. De Pannekoekstraat ligt in het centrum van Rotterdam, een zijstraat van de bekende Meent. 

Bij LOT Boutique worden bekende sieraden merken als LOTT. Gioielli aangeboden. Een groot deel van deze merken zijn ook online te bestellen via www.lotboutique.com. De sieraden worden bij LOT Boutique gecombineerd met eigentijdse damesmode waaronder de merken ALIX The Label, Freebird, NUKUS, Studio Anneloes & YAYA Women. Daarnaast gaan wij wekelijks op zoek naar leuke nieuwe items! In LOT Boutique vindt u een mix voor moeder en dochter. 

Graag adviseren wij u persoonlijk bij LOT Boutique!

Tot snel bij LOT Boutique!

Liefs Carla & Marlotte

LOT Boutique
Pannekoekstraat 42A
3011 LH Rotterdam (Centrum)
info@lotboutique.com

Volg ons op Facebook & Instagram voor de laatste updates!
Instagram LOTBoutique
Facebook LOT Boutique

SEM Jewels schittert!
SEM Jewels staat voor originele sieraden van hoogwaardige kwaliteit.

Trendy oorbellen, een prachtige versiering om uw pols, een opvallend ornament om uw hals of een exclusief sieraad om uw vinger, bij SEM Jewels bent u hiervoor aan het juiste adres!

Marlotte en Carla hebben hun passie voor sieraden omgetoverd in SEM Jewels. Dagelijks zijn ze op zoek naar nieuwe trends en eigentijdse producten. Zij laten zich daarbij inspireren door vormgeving uit India, Brazilië en Italië. Maar ook van Nederlandse bodem verkopen zij topmerken als LOTT. Gioielli.

SEM Jewels; toonaangevend op het gebied van exclusieve sieraden.