opc_loader

LOT Boutique SEMJewels.com
De webshop SEM Jewels is sinds november 2015 uitgebreid met LOT Boutique (Jewelry & Fashion), een boutique in de gezellige Pannekoekstraat te Rotterdam. De Pannekoekstraat ligt in het centrum van Rotterdam, een zijstraat van de bekende Meent. De sieradencollectie is met de komst van LOT Boutique uitgebreid met mooie merken, waaronder LOTT. Gioielli (alleen verkrijgbaar in de winkel) en aangevuld met eigentijdse damesmode. Bij LOT Boutique vindt u een mix voor moeder en dochter, zodat zij hier samen kunnen winkelen. In de winkel verkopen wij onder andere de kledingmerken AAIKO, ALIX The Label, Kaffe, Plus Fine, Stroke, Studio Anneloes & YAYA Women. Daarnaast gaan wij wekelijks op zoek naar nieuwe leuke items!

Graag adviseren wij u persoonlijk bij LOT Boutique. De koffie, thee en koekjes staan altijd klaar!

Tot snel bij LOT Boutique!

Liefs Carla & Marlotte

LOT Boutique 
Jewelry & Fashion
Pannekoekstraat 42A
3011 LH Rotterdam (Centrum)
info@lotboutique.com
SEM Jewels schittert!
SEM Jewels staat voor originele sieraden van hoogwaardige kwaliteit.

Trendy oorbellen, een prachtige versiering om uw pols, een opvallend ornament om uw hals of een exclusief sieraad om uw vinger, bij SEM Jewels bent u hiervoor aan het juiste adres!

Marlotte en Carla hebben hun passie voor sieraden omgetoverd in SEM Jewels. Dagelijks zijn ze op zoek naar nieuwe trends en eigentijdse producten. Zij laten zich daarbij inspireren door vormgeving uit India, Brazilië en Italië. Maar ook van Nederlandse bodem verkopen zij topmerken als Close to Zen, Just Marie, I am Jai en Juli dans Jewels.

SEM Jewels; toonaangevend op het gebied van exclusieve sieraden.